Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες τις Nintendo για 10 χρόνια

*
Με μία σειρά από tweets στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επικεφαλής του Xbox και του τμήματος gaming της Microsoft, Phil Spencer, έκανε μία σημαντική ανακοίνωση για το Call of Duty και την Nintendo. Ο Spencer σημείωσε πως αν ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft επιτυχώς (ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια με τις επιτροπές ανταγωνισμού στις διάφορες αγορές), δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo για τα επόμενα δέκα χρόνια, ενώ τόνισε πως οι τίτλοι της σειράς θα διατίθενται και μέσω του Steam.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε παιχνίδι Call of Duty σε κονσόλα της Nintendo ήταν το 2013 με το Call of Duty: Ghosts για το Wii U, όπου και οι παίκτες μπορούσαν να αξιοποιήσουν το Wii Remote για να στοχεύσουν. Μιλώντας στην Washington Post, ο επικεφαλής του Xbox σημείωσε πως «όταν τελειώσει το deal, θα αρχίσουμε το development για να το κάνουμε πραγματικότητα και θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Μόλις μπούμε σε ρυθμό, το πλάνο μας είναι η κυκλοφορία κάθε νέου Call of Duty να έρχεται ταυτόχρονα σε PlayStation, Xbox, PC και κονσόλες Nintendo». Όταν ρωτήθηκε το αν και κατά πόσο το Nintendo Switch μπορεί να υποστηρίξει ένα παιχνίδι Call of Duty, ο Spencer απάντησε πως η προσέγγιση της Microsoft στο Minecraft για όλα τα συστήματα είναι ένα παράδειγμα για το πως μπορεί πετυχημένα ένας τίτλος να μεταφερθεί παντού.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*