Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ετοιμάζει Xbox AI chatbot

*
H Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει ένα AI chatbot για το Xbox, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών υποστήριξης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, ο κολοσσός της πληροφορικής δοκιμάζει έναν σχηματοποιημένο χαρακτήρα AI, που θα κινείται όταν απαντάει σε ερωτήματα. Το Xbox AI chatbot έχει πρόσβαση σε έγγραφα υποστήριξης της Microsoft για το δίκτυο και το οικοσύστημα του Xbox, έχοντας τη δυνατότητα να απαντάει σε ερωτήσεις αλλά και να επεξεργάζεται τη διαδικασία αποζημιώσεων στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft.

"Δοκιμάζουμε έναν Εικονικό Βοηθό Υποστήριξης του Xbox, ένα εσωτερικό πρωτότυπο ενός κινούμενου χαρακτήρα που μπορεί να επεξεργαστεί θέματα υποστήριξης του Xbox με φωνή ή κείμενο", λέει ο Haiyan Zhang, γενικός διευθυντής AI gaming του Xbox, σε δήλωσή του στο The Verge. "Το πρωτότυπο καθιστά ευκολότερο και πιο γρήγορο για τους παίκτες να λαμβάνουν βοήθεια σε θέματα υποστήριξης χρησιμοποιώντας φυσική γλώσσα, με πληροφορίες από τις υπάρχουσες σελίδες υποστήριξης του Xbox".


Το Xbox chatbot ξεκινάει με ερωτήσεις όπως, "Πως μπορώ να σε βοηθήσω σήμερα;" και έχει τη δυνατότητα να απαντάει γρήγορα σε ερωτήματα που ξεκινάνε από μια κονσόλα με βλάβη έως την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με επί πληρωμή συνδρομές.

Το δημοσίευμα κάνει επίσης λόγο για πρόσπάθειες εκ μέρους της Microsoft να προσθέσει στο Xbox εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα βοηθούν τους δημιουργούς περιεχομένου, τις δοκιμές και διαδικασίες εντός των παιχνιδιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*