Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft έχει ορίσει το 2028 ως το έτος λανσαρίσματος της επόμενης κονσόλας Xbox

*
Η Microsoft έχει ορίσει το 2028 ως το έτος κυκλοφορίας της επόμενης κονσόλας Xbox. Αν και τα πλάνα αυτά μπορεί να αλλάξουν, το Axios αναφέρει πως το συγκεκριμένο παράθυρο λανσαρίσματος αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε meeting του Μάιου 2022, στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Satya Nadella, Amy Hood και Phil Spencer.

Αποσπάσματα από το παραπάνω meeting κυκλοφόρασαν ως αποδεικτικά στοιχεία της Microsoft στο δικαστικό αγώνα της με το Federal Trade Commission των ΗΠΑ που προσπαθούσε να παρεμποδίσει την εξαγορά της Activision από τη εταιρεία λογισμικού.

Μερικά από αυτά αναφέρουν πως η Microsoft σκοπεύει να είναι πιο ευέλικτη με τις κονσόλες της gen 10 αλλά παράλληλα θέλει να δώσει την ευκαιρία σε creators να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα μοναδικά hardware capabilities. Τέλος, οι δικηγόροι της Microsoft αναφέρουν πως "η επόμενη γενιά κονσολών δεν πρόκεται να κυκλοφορήσει πριν το Φθινόπωρο του 2028".

Όσον αφορά την Sony, σε έγγραφα που δημοσιέυτηκαν τον Ιούλιο του 2023, η Microsoft αναφέρει πως "περιμένει την Sony να κυκλοφορήσει το PlayStation 5 Pro".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*