Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"H Microsoft έχει την ευκαιρία να γίνει ένας καλός εκδότης για τη Sony και τη Nintendo", λέει ο Satya Nadella

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Bloomberg, ο Satya Nadella CEO της Microsoft, μίλησε για το τοπίο που διαμορφώθηκε στη βιομηχανία του gaming, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard. Προκειμένουν να καταστεί εφική η έγκριση της συμφωνίας από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχες, δόθηκε η υπόσχεση ότι τα παιχνίδια της Activision Blizzard θα κυκλοφορούν και σε άλλες πλατφόρμες τα προσεχή χρόνια. Σε αυτά περιλαμβάνεται το Call of Duty, που έπειτα από πολλά χρόνια θα επιστρέψει σε κονσόλες της Nintendo.

Ο Nadella είπε ότι η Microsoft θα είναι ένα "καλός εκδότης" σε πλατφόρμες που ως τώρα ήταν για την εταιρεία του καθαρά ανταγωνιστικές.


"Αγαπάμε το gaming. Μάλιστα, το Flight Simulator δημιουργήθηκε πριν τα Windows. Ήμασταν όμως το νούμερο τρία, το νούμερο τέσσερα και τώρα με την Activision, νομίζω ότι έχουμε την ευκαιρία να γίνου με ένας καλός εκδότης για τη Sony και τη Nintendo και σε PCs και στο Xbox", είπε ο Nadella. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*