Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft συνεχίζει να πειραματίζεται με το Xbox Homepage σε νέο update

*
Η Microsoft ανέλυσε λεπτομερώς τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει πειραματικά στο Xbox homepage. Οι αλλαγές γίνουν διαθέσιμες για τους Insiders στα μέσα του Νοεμβρίου 2022 και περιλαμβάνουν καρφίτσωμα γκρουπ, νέα κατάταξη των παραθύρων και πολλά άλλα.

Η Microsoft είχε περιγράψει νωρίτερα το 2022 πως θα κάνει διάφορες δοκιμές για κάποιους μήνες, προκειμένου να μάθει και να σχεδιάσει δυνατότητες που θα κάνουν το homepage του Xbox πιο προσωποποιημένο και θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης στους χρήστες.


Το σχέδιό της έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει πληροφορίες για να λανσάρει μια αναβάθμιση μέσα στο 2023 για το homepage της πλατφόρμας της. Στις νέες δοκιμές, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν την κατάταξη των παραθύρων, να καρφιτσώσουν γκρουπ, ενώ θα προστεθεί και ένα "Watch and Listen Spotlight", μέσω του οποίου θα γίνεται πιο εύκολη η αναζήτηση και παρακολούθηση streams από διάφορα applications του Microsoft Store. Επιπλέον, θα προστεθεί και μια λίστα από επιλογές παιχνιδιών του Game Pass και του Microsoft Store.

Όλοι οι Insiders που είναι μέλη του Alpha Skip-Ahead και Alpha Ring θα μπορέσουν να πειραματιστούν με τις νέες αλλαγές στο Xbox τους από τα μέσα του Νοέμβρη. Η Microsoft δήλωσε πως θα ανακοινώσει περισσότερα σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*