Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Naughty Dog αναλύει τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας του The Last of Us Part 1

*
H Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Naughty Dog δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τα accessibility features του The Last of Us Part 1, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ηχητικές περιγραφές για τα cinematics, haptic feedback για τους διαλόγους και πολλά άλλα.

"Αναμένουμε ότι αυτή θα είναι μια εμπειρία προσβάσιμη από τυφλούς παίκτες, από κωφούς παίκτες, από παίκτες με κινητικές ανάγκες", δήλωσε ο game dirtector Matthew Gallant. "Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό που έχουμε είναι ηχητικές περιγραφές για τα cinematics. Συνεργαστήκαμε με την Descriptive Video Works, μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες οι οποίες σχετίζονται με την τηλεόραση, τις κινηματογραφικές ταινίες και τα trailers video gamses, και την ενσωματώσαμε την τεχνογνωσία τους στα cutscenes για όλες τις γλώσσες του παιχνιδιού".


"Ένα άλλο, το οποίο ξεκίνησε ως πρωτότυπο, αλλά κατέληξε να είναι πραγματικά επιτυχημένο κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών, είναι μια λειτουργία που αναπαράγει τους διαλόγους μέσω DualSense conroller ως haptic feedback. Με αυτόν τον τρόπο ένας κωφός παίκτης μπορεί να νιώσει τον τρόπο με τον αποδίδεται μια ατάκα, μπορεί να νιώσει την έμφαση, μαζί με τους υπότιτλους για να έχει μια αίσθηση του τρόπου με τον οποίο αποδίδεται ο διάλογος".

Όλες οι λεπτομέρειες για τα accessibility features του The Last of Us Part 1, στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*