Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Naughty Dog θα συνεχίσει να κυκλοφορεί παιχνίδια σε PC

*
H Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι το The Last of Us Part 1 δεν θα είναι το τελευταίο της παιχνίδι για PC. Το παιχνίδι που μέχρι πρότινος αποτελούσε αποκλειστικότητα του PS5 έγινε διαθέσιμο για PC, μέσω Steam και Epic Games Store και με την ευκαιρία η Naughty Dog δημοσίευσε ένα blog με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάπτυξή του. Μεταξύ άλλων, η δυσκολίες που συνάντησαν οι developers για να διασφαλίσουν ότι ο χειρισμός με mouse και keyboard πρόσφερε την ίδια ευχάριστη αίσθηση με το DualSense controller του PS5. Επιπλέον, το studio αναφέρει πως αφιερώθηκε σημαντικός χρόνος σε ρυθμίσεις, ειδικά όσον αφορά τις επιδόσεις της GPU.

Στο τέλος του κειμένου υπάρχει ένα τμήμα με τίτλο: "The Road Ahead", όπου η Naughty Dog σημειώνει ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια για PC παράλληλα με εκείνα για το PS5, δίχως να διευκρινίζει αν όλα θα μεταφερθούν σε υπολογιστές.


"Να είστε σίγουροι, παίκτες του PlayStation και του PC, ανυπομονούμε ήδη να μοιραστούμε περισσότερα, είτε προτιμάτε ένα χειριστήριο DualSense είτε ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η ανάπτυξη και για τις δύο πλατφόρμες μας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσουμε τα διδάγματα που αντλήθηκαν από κάθε μία στη συνολική σχεδίαση των παιχνιδιών μας. Το να μοιραζόμαστε τις ιστορίες και τις εμπειρίες μας στο PS5 καθώς και σε PC είναι κάτι που η Naughty Dog έχει υιοθετήσει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει στο μέλλον". 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*