Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Niantic αποκάλυψε το AR game, Marvel World of Heroes (trailer)

Η Niantic ανακοίνωσε το Marvel World of Heroes, που θα κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές εντός του 2023. Με βάση το trailer που προβλήθηκε, πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι βασισμένο σε τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, με τους παίκτες να μάχονται μεταξύ τους στον πραγματικό κόσμο. Η λογική λέει ότι θα βασίζεται σε δεδομένα από το GPS κάθε συσκευής και θα έχει μηχανισμούς που μοιάζουν με εκείνους του Pokemon Go. Οι χρήστες θα δημιουργούν τον δικό τους υπερήρωα, με ξεχωριστή ταυτότητα και ιστορία. Στη συνέχεια θα πρέπει να περιπολούν τις γειτονιές για την αποτροπή εγκλημάτων, την ολοκλήρωση αποστολών και την απόκρουση απειλών από άλλη διάσταση.

Κάνοντας level up, οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν εξοπλισμό και ικανότητες. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συμμαχήσουν με τους Spider-Man, Wolverine, Captain America και άλλους χαρακτήρες της Marvel, για να βγάλουν από τη μέση τους Super Villains και να προστατεύσουν το Multiverse από κάθε είδους κίνδυνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*