Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo αναφέρει πως ο επόμενος τίτλος The Legend of Zelda δεν θα είναι συνέχεια του Tears of the Kingdom

*
O παραγωγός του The Legend of Zelda αναφέρει πως ο επόμενος τίτλος της σειράς πιθανό να μην είναι sequel του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Σε συνέντευξή με το Game Informer, ο Aonuma και ο director του Tears of the Kingdom Hidemaro Fujibayashi μίλησαν για την αντίδραση της κοινότητας στο τίτλο και για το μέλλον της σειράς.

Όταν τον ρώτησαν για τη συνέχεια του Tears of The Kingdom, ο Aonuma δήλωσε πως το να φτιάξει ένα sequel για ένα παιχνίδι που είναι ήδη sequel θα "ήταν λίγο τρελό".

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα στο κόσμο που φτιάξαμε με το Breath of the Wild και να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για το τι να προσθέσουμε σε αυτό το κόσμο. Το Tears of the Kingdom είναι το αποκορύφωμα αυτού του κόσμου. Δεν νομίζω να φτιάξουμε ένα sequel σε έναν τέτοιο κόσμο".


Όσον αφορά το που θα τοποθετηθεί το επόμενο παιχνίδι στο timeline της σειράς, οι δημιουργοί αφήνουν τους fans να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία και να βρουν την λύση σε αυτό το ερώτημα. Το ζεύγος των παραγωγών δεν αποκάλυψε πότε πραγματοποιείται το Hyrule of old, εκεί που τηλεμεταφέρεται η Zelda στα γεγονότα του Tears of the Kingdom. O Fujibayashi θέλει τους παίκτες να δράσουν σαν ιστορικοί και να ερευνήσουν τα δεδομένα και τα artifacts και να βγάλουν το δικό τους συμπέρασμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*