Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo διακόπτει την αποστολή και πώληση προϊόντων της στη Ρωσία

*
Η Nintendo προστέθηκε στον κατάλογο των εταιρειών, που αναστέλουν τις πωλήσεις και αποστολές προϊόντων τους στη Ρωσία. επ' αόριστον. Πάντως η εταιρεία δεν ανέφερε ότι αυτό γίνεται προς υποστήριξη του λαού της Ουκρανίας, κάτι που έπραξαν οι περισσότεροι publishers και studios. Εκπρόσωπος της εταιρείας αρκέστηκε να δηλώσει στο IGN ότι η Nintendo εκφράζει τις ανησυχίες της για όλους όσους εμπλέκονται στη σύγκρουση. Επιπλέον σημείωσε ότι η παραπάνω κίνηση είναι αποτέλεσμα της αβεβαιότητας που επικρατεί στο δίκτυο διανομής προϊόντων. Πριν λίγες ημέρες, η Nintendo έθεσε το ρωσικό eShop της σε κατάσταση συντήρησης, γεγονός που δεν επιρέπει στους χρήστες την πραγματοποίηση οποιασήποτε συναλλαγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*