Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo κατηγορείται για την ακύρωση μεγάλου τουρνουά του Smash Bros.

*
Η Nintendo φέρεται να ακύρωσε ένα μεγάλο τουρνουά που διοργανώνεται από fans του Smash Bros. κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Από 9 έως 11 Δεκεμβρίου 2022, επρόκειτο να διοργανωθεί το ετήσιο πρωτάθλημα του Smash World Tour, με έπαθλα συνολικής αξίας $250,000. Το φταίξιμο για την ακύρωση πέφτει στη Nintendo, Που αρνείται κάποιες από τις κατηγορίες, αλλά και στους διοργανωτές ενός ανταγωνιστικού τουρνουά. Σε σχετική ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι του Smash World Tour δηλώνουν ότι, παρά τις παραγωγικές συζητήσεις που είχαν με τη Nintendo για την απόκτηση της απαραίτητης άδειας ώστε να μπορέσουν να διοργανώσουν το τουρνουά, εντελώς ξαφνικά η ιαπωνική εταιρεία τους ενημέρωσε ότι δεν θα προχωρούσε η διεξαγωγή του event.

Ακόμα, υπάρχουν κατηγορίες για τον CEO και συνιδρυτή του Panda, ενός τουρνουά του Smash Bros. που έχει άδεια από τη Nintendo, ότι προσπάθησε να σαμποτάρει τα events του Smash World Tour που είχαν προγραμματιστεί για το 2022.


Όλη η ανακοίνωση στο link που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*