Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ομάδα ανάπτυξης του Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh παραδέχτηκε ότι κυκλοφόρησε ημιτελές game!

*
Το σύνηθες φαινόμενο με τα παιχνίδια που κυκλοφορούν με πολλά προβλήματα επαναλαμβάνεται και με το TinTin Reporter: Cigars of the Pharaoh. Την ημέρα κυκλοφορίας του, η Pendulo Studios που έχει την επιμέλεια της παραγωγής, ανέβασε στο Twitter μια ανακοίνωση που παραδέχεται πως το παιχνίδι είναι ημιτελές και πως έχει αρκετά προβλήματα.

«Παρά τις προσπάθειές μας, όσοι παίξουν το game στο λανσάρισμα δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την εμπειρία που θέλαμε. Έχουμε δεσμευτεί να διορθώσουμε την κατάσταση κυκλοφορώντας τα απαραίτητα patches τις επόμενες εβδομάδες και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία», σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Κατά πάσα πιθανότητα, η ομάδα ανάπτυξης κλήθηκε να πετύχει ένα deadline που δεν ήταν εφικτό και ως αποτέλεσμα αυτής της πίεσης, είχαμε το ημιτελές videogame. Όσοι το αγοράσατε, λίγο υπομονή…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*