Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H OtherSide του Warren Spector δεν εργάζεται στο System Shock 3

*
Ο Warren Spector, creative adviser του System Shock 3, δηλώνει ότι στο σημείο που βρισκόμαστε, δεν έχει να προσθέσει κάτι νεότερο για το project. Μιλώντας στο GamesBeat, ο Spector σημείωσε ότι είναι ευθύνη της Tencent να πει αυτά που θέλει για το παιχνίδι και η ομάδα του δεν έχει εργαστεί για αυτό μετά το 2019.

Επιπλέον, ο Spector αναφέρθηκε και σε άλλες εξελίξεις που αφορούν τη βιομηχανία του gaming και πιο συγκεκριμένα, μίλησε με επικριτικό ύφος για τους developers και publishers που προωθούν τα NFTs. Μάλιστα τα χαρακτήρισε γελοιότητες και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που κάποιο θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.


"Η ιδιοκτησία των ψηφιακών αγαθών είναι κάτι που μπορεί να αναπαραχθεί άμεσα σε απεριότιστες ποσότητες. Ποιος νομίζει ότι πρόκειται για καλή ιδέα; Οπότε, για τα NFTs, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον", είπε ο Spector.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*