Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ποπ κουλτούρα ξεδιπλώνεται στο trailer του Funko Fusion

Οι φιγούρες της Funko καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης ποπ κουλτούρας και η 10:10 Games έχει χρησιμοποιήσει πολλές από αυτές στον επερχόμενο τίτλο της, Funko Fusion, που θα λανσαριστεί εντός του 2024 για PC και κονσόλες. Υπάρχουν χαρακτήρες από παραγωγές όπως: The Umbrella Academy, Back to the Future, The Thing, Jurassic World, Chucky, Masters of the Universe, The Mummy, Battlestar Galactica και πολλές άλλες Shaun of the Dead. Κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές θα έχες τη δική του προσωπικότητα και ικανότητες. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op τεσσάρων παικτών.

"Είναι απίστευτα συναρπαστικό να μπορώ να δείξω σε όλους τι έχει κάνει η ομάδα της 10:10 Games", λέει ο συνιδρυτής του studdio, Arthur Parsons, που βοήθησε στην ανάπτυξη 20 παιχνιδιών LEGO κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην TT Games.


"Εκμεταλλευόμενοι το απίστευτο υλικό που μας εμπιστεύτηκαν οι συνεργάτες μας στη NBCUniversal, το συνδυάζουμε σε μια εμπειρία που είναι απίστευτα διασκεδαστική, εκπληκτική, αυθεντική και υμνεί το fandom όπως ποτέ άλλοτε, όλα υπό το πρίσμα της Funko".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*