Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ProbablyMonsters ιδρύει τη Hidden Grove για την ανάπτυξη multiplayer competitive adventure game (video)

Η ProbablyMonsters ανακοίνωσε την ίδρυση της Hidden Grove, μιας νέας ομάδας ανάπτυξης με πρόεδρο τον πρώην creative director της Bungie Chris Opdahl. Αυτή την στιγμή εργάζεται σε ένα "πρωτότυπο multiplayer competitve adventure game" που βασίζεται στην Unreal Engine 5.

Η ProbablyMonsters επίσης ανακοίνωσε πως ο πρώην CEO της OpTic Gaming Adam Rymer έγινε ο νέος chief product officer, ο οποίος θα παρουσιάζεται κατευθείαν στον ιδρυτή και CEO Harold Ryan. Η εταιρία, η οποία δημιουργεί και βοηθάει ομάδες ανάπτυξης, έχει αρκετά studios και projects όπως το "next-generation cooperative RPG" της Battle Barge. Επιπλέον, στο σύστημα της ProbablyMonster ανήκουν ομάδες που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.


Δείτε παρακάτω το video της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*