Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Remedy και η 505 Games επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του Control 2

*
H Remedy επιβεβαίωσε ότι αναπτύσσει και θα κυκλοφορήσει από κοινού με την 505 Games τη συνέχεια του Control. Το Control 2- προηγουμένως γνωστό ως Cdename Heron- θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC, ενώ η δημιουργία του θα βασίζεται στη Northlight. To project βρίσκεται σε αρχικά στάδια. H Remedy θα αναλάβει την κυκλοφορία σε PC και η 505 Games σε κονσόλες.

"Είμαι πλέον περήφανος που επιβεβαιώνω ότι το μεγαλύτερου προϋπολογισμού παιχνίδι Control, γνωστό και ως Codename Heron, είναι το Control 2, μια συνέχεια του βραβευμένου παιχνιδιού μας", δήλωσε ο CEO της Remedy, Tero Virtala.


Ο Mikael Kasurinen, game director της σειράς Control δήλωσε: "Με το Control κάναμε ένα άλμα στο άγνωστο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Κάτι διαφορετικό και απροσδόκητο. Έναν κόσμο που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Ευχαριστούμε, το κοινό, μετέτρεψε το Control μια τέτοια επιτυχία ".

"Με το Control 2 θα κάνουμε άλλο ένα άλμα στο άγνωστο. Θα είναι ένα απροσδόκητο ταξίδι. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά για να το θέσω απλά, αυτό είναι το πιο συναρπαστικό project στο οποίο έχω δουλέψει ποτέ. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά θα αξίζει την αναμονή».

Ο Rami και ο Raffi Galante, συν-CEOs της Digital Bros Group/505 Games, πρόσθεσαν: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας με τη Remedy και συνεχίζουμε μαζί την επιτυχημένη ιστορία του Control. Από την κυκλοφορία του το 2019, το Control έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα".

"Το Control είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει ποτέ η 505 Games, επομένως έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες σε ολόκληρη την κοινότητα των παικτών που έκανε το Control ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι και είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που θα τους προσφέρουμε το Control 2".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*