Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Riot καθυστερεί το πρωτάθλημα του League of Legends

*
Η Riot Games ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει την έναρξη του καλοκαιρινού πρωταθλήματος του League of Legends στη Β. Αμερική, μετά απο ψηφοφορία των παικτών παίκτες, που δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν απο το τουρνουά. Το League Championship Series (LCS) επρόκειτο να ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, αλλά πλέον καθυστέρησε για δύο εβδομάδες.

Οι παίκτες, οι οποίοι αντιπροσωπεύονται απο τον Οργανισμό παικτών του LCS (LCS Player Association – LCSPA), ψήφισαν την αποχώρησή τους απο το τουρνουά, μετά απο την ανακοίνωση της Riot πως οι ομάδες δεν χρειάζεται να έχουν συμμετοχή απο ερασιτεχνικά group στο North American Challengers League (NACL). Οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή, καθώς αποτελεί εμπόδιο στην γραμμή ανάπτυξης νέου ταλέντου.


Σε ένα blog post, η Naz Aletaha, παγκοσμίως υπεύθυνη για τα eSports του League of Legends, δήλωσε πως σε αυτήν την καθυστέρηση δύο εβδομάδων, ελπίζει να υπάρχει αρκετός χρόνος για παραγωγικό διάλογο μεταξύ του LCSPA των ομάδων και του πρωταθλήματος και μετά να ξεκινήσει το τουρνουά. Επιπλέον δήλωσε πως αν χρειαστεί επιπλέον καθυστέρηση, είναι πλήρως προετοιμασμένη να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή σεζόν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Aletaha δήλωσε πως το LCS δεν θα μπορεί να προκρίνει ομάδα για το παγκόσμιο τουρνουά, που είναι το υψηλότερο σημείο της χρονιάς για τους επαγγελματίες του League of Legends.

H Aletaha μέχρι στιγμής απάντησε θετικά μονο σε ένα απο τα πέντε αιτήματα του LCSPA, να προσφέρει η εταιρεία $300.000 στην NACL για να ξεκινήσει πιο εύκολα την σεζόν του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*