Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rockstar Games δεν πίστευε στην επιτυχία του Grand Theft Auto

*
O Colin MacDonald, πρώην παραγωγός της Rockstar North, κάνει αναδρομή στα πρώτα βήματα της σειράς Grand Theft Auto. Σημειώνει ότι οι developers δεν έβλεπαν προοπτικές για το παιχνίδι και δεν είχαν την παραμικρή αισιοδοξία για την επιτυχία του. Από τα επτά παιχνίδια που είχε τότε σε διαδικασία ανάπτυξης η Rockstar Games, το προσωπικό της ψήφισε το Grand Theft Auto ως αυτό που είχε τις λιγότερες ελπίδες να εξελιχθεί σε ένα επιτυχημένο franchise, πράγμα για το οποίο έπεσαν εντελώς έξω στην πορεία.

Επιπλέον, ο MacDonald αναφέρει ότι αρχικά το παιχνίδι ήταν γεμάτο bugs και κανείς δεν μπορούσε να παίξει για περισσότερα από δύο λεπτά πριν αυτό κρασάσει. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν πολλές σχεδιαστικές αλλαγές, όπως η προσθήκη συγκρούσεων με τα όργανα του νόμου, οχήματα αλλά και χαρακτήρων που προέρχονταν από τον υπόκοσμο.


Η συνέχεια είναι γνωστή. Το Grand Theft Auto έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*