Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ρωσία ίσως αλλάξει τους νόμους της περί πειρατείας λογισμικού

*
Δεν αποκλείεται η κυβέρνηση της Ρωσίας να τροποποιήσει τους νόμους της περί πειρατείας λογισμικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Torrent Freak, εφόσον υιοθετηθεί το σχετικό πλάνο του υπουργείου οικονομικών της χώρας, τότε θα πάψουν να ισχύουν οι ποινές για όσους εμπορεύονται πειρατικό λογισμικό. Το μέτρο έρχεται σε απάντηση της μαζικής φυγής εταιρειών, όπως η Sony, η Microsoft, η Nintendo, η Activision Blizzard και πολλές άλλες.

Έτσι λοιπόν δεν θα θεωρούνται στο εξής εγκληματίες, όσοι διακινούν πειρατικό λογισμικό εταιρειών που έχουν εγκαταλείψει την αγορά της Ρωσίας. Λέγεται ότι με την πρόταση αυτή, οι τοπικές εταιρείες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το λογισμικό που έχουν ήδη αγοράσει, δίχως την ανάγκη απόκτησης νέων αδειών. Στο "κάδρο" μπαίνουν προφανώς και τα video games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*