Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rovio κλείνει το Studio Lumi

*
H Rovio, εκδότρια εταιρεία του Angry Birds, επέλεξε να κλείσει το Studio Lumi, ακολουθώντας την εξαγορά της από την SEGA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, 16 μέλη του προσωπικού έχουν χάσει την δουλειά τους ως αποτέλεσμα, ενώ διακόπηκε και η ανάπτυξη ενός project που δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη. Η Rovio επιβεβαίωσε πως προσωπικό σε διοικητικούς ρόλους, όπως ο αντιπρόεδρος στρατηγικής του brand τους, Ben Mattes, θα διατηρήσουν την θέση τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Studio Lumi ήταν ένα από τα δύο studio που βασίζονται στο Montreal και εστίαζαν στην ανάπτυξη τίτλων για PC και κονσόλες. H άλλη ομάδα τους, το Studio Six, φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί από αυτή την απόφαση.


Η Rovio σε δηλώσεις που έκανε, είπε πως ποτέ δεν είναι εύκολη η λήψη τέτοιων αποφάσεων, αλλά έρχεται να συμπορευθεί με την στρατηγική απόφαση της εταιρείας να ενισχύσει την παρουσία της στην mobile αγορά, αφού πλέον μπορεί να εκμεταλλευθεί και τις δεκαετίες εμπειρίας της SEGA προκειμένου να φέρει το Angry Birds σε περισσότερες πλατφόρμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*