Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Santa Monica Studio στέλνει μήνυμα για τα spoilers του God of War Ragnarok

*
H ομάδα ανάπτυξης Santa Monica Studio ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μια ανακοίνωση που αφορά τις διαρροές του πολυαναμενόμενου God of War Ragnarok.

Όπως είναι γνωστό, το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2022. Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία, η Santa Monica αναφέρει τα εξής:


"Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία λανσαρίσματος, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προστατέψουμε τους παίκτες και την εμπειρία τους από spoilers για το God of War Ragnarok.

Ζητούμε και σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τους πολλούς fans που δεν θέλουν κατά λάθος να δουν clips, gameplay ή spoilers για την ιστορία και να αποφύγετε να τα μοιράζεστε.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση μη εξουσιοδοτημένου υλικού και screenshots, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορούμε να προλάβουμε τα πάντα.

Για εσάς που δεν θέλετε να ρισκάρετε να δείτε κάτι κατά λάθος πριν το λανσάρισμα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κάνετε σίγαση λέξεις κλειδιά και hashtags που αφορούν τον τίτλο μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εκτιμούμε την υποστήριξη που μας έχετε δείξει περισσότερο απ’ όσο μπορούμε να σας περιγράψουμε. Σας επιβεβαιώνουμε πως η αναμονή σας θα αξίζει τον κόπο όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε,
Santa Monica Studio"

Η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς, έχει διαρρεύσει αρκετό υλικό από το παιχνίδι. Ο Cory Barlog μάλιστα είναι εξοργισμένος – και με το δίκιο του – με την επαναλαμβανόμενη αυτή κατάσταση, η οποία μόνο κακό μπορεί να κάνει στην βιομηχανία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*