Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sarah Bond επιβεβαιώνει το επόμενο Xbox και επενδύει στο forward compatibility με νέα εσωτερική ομάδα!

*
Τo Xbox δημιούργησε μια νέα εσωτερική ομάδα που θα ασχολείται με τη διατήρηση των παιχνιδιών και το forward compatibility για τις μελλοντικές κονσόλες με στόχο και την επόμενη κονσόλα. Κάτι τέτοιο μαρτυρά ένα νέο εσωτερικό έγγραφο της Sarah Bond, το οποίο και είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Windows Central.

To έγγραφο επισημαίνει και πάλι την δέσμευση της Microsoft για παραμονή στο χώρο του hardware και μάλιστα για να βεβαιώσει πως όλη η τωρινή βιβλιοθήκη τίτλων Xbox θα υπάρχει και στο μέλλον, έφτιαξε σχετική ομάδα. «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το όραμά μας για τη συμβατότητα προς τα πίσω και παραμένουμε πιστοί στην μεταφορά της υπέροχης βιβλιοθήκης τίτλων του Xbox στις μελλοντικές γενιές παικτών», ανέφερε χαρακτηριστικά η Bond, συμπληρώνοντας πως «έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες μετά τις πρόσφατες αλλαγές. Τα συνολικά επιτεύγματά μας είναι μοναδικά. Όλοι θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και ενθουσιασμένοι για όσα έρχονται. Προχωράμε στο επόμενο hardware με στόχο να προσφέρουμε το μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα ανάμεσα σε γενιές».


Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον του Xbox… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται καν. Ποιο το νόημα αφού οι πωλήσεις πέφτουν τόσο πολύ; Πρέπει να πάρουν μια γενναία απόφαση και μια ολοκληρωμένη στρατηγική. Να αφήσουν το hardware και να επικεντρωθούν στο software. Έχουν πολλά αυγά στη μασχάλη τους και δεν τους βγαίνει. Ούτε το GP πάει καλά ούτε το HW.

      • darkwolf8
      • Θα σου πω γιατι.Θα βγουν τιτλοι οπως το GTA 6,ακουγεται ηδη το witcher 4 οτι προχωρα και ποσα ακομα αρα μιλαμε για πολυ βαρια παιχνιδια.Για να τα παιξεις τωρα αυτα στο pc θες σιγουρα μια καρτα γραφικων των 1000 ευρω περιπου και συν οτι δεν θα το εχει στο game pass αρα μπορεις να το αγορασεις και απο αλλες πλτφορμες.Με το νεο XBOX θα εχεις την δυνατοτητα να παιξεις πιο δυνατα παιχνιδια δινοντας σου το κινητρο να το αγορασεις και να το παιξεις διχως να χρειαστει να δωσεις 1500 ευρω τουλαχιστον για pc.

    • LORDSNAKE
    • Κατά τη γνώμη μου, δεν αργεί ο καιρός που ο Satya Nadella θα τραβήξει την πρίζα από το Xbox.
      Άλλωστε ποτέ το Xbox δεν έφερε καθαρά κέρδη στη Microsoft.

      Τέλος πάντων, κακώς η Microsoft ασχολήθηκε με το Gaming αλλά και με το Hardware για κονσόλες.
      Ως εταιρεία η MS έχει εντελώς άλλη νοοτροπία, και ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει τη λογική που έχουν οι κονσόλες.
      Πολύ άσχημα που πήρε άτυπα τη θέση που κάποτε είχε η SEGA!

*