Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει αρκετούς νέους τίτλους μέσα στο 2022

*
Η SEGA υπόσχεται "σημαντική αύξηση νέων τίτλων" μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2023, συμπεριλαμβανομένων remakes και remasters κλασσικών της παιχνιδιών.

Σύμφωνα με την παρουσιάση της Sega Sammy για τα οικονομικά της εταιρίας μέχρι το Μάρτιο του 2022, παρουσιάζεται μια αύξηση στις πωλήσεις παιχνιδιών για κονσόλες και PC, μεγαλύτερη από αυτή του οικονομικού έτους 2021, ενώ παράλληλα υπολογίζει πως τα νούμερα αυτά θα αυξηθούν το επόμενο οικονομικό έτος. Η παραπάνω πρόγνωση οφείλεται στην "σημαντική αύξηση τίτλων" καθώς και στα έσοδα από τον "μεγάλο αριθμό νέων κυκλοφοριών" το οικονομικό έτος 2022.

Σύμφωνα με την SEGA, το προηγούμενο οικονομικό έτος πούλησε περίπου 4 εκατομμύρια αντίτυπα που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, όπως το Sonic Colours Ultimate, Super Monkey Ball Banana Mania και Lost Judgement (θεωρείται spin-off της σειράς Yakuza).


Σύμφωνα με τις προγνώσεις της, η εταιρία θα πουλήσει κοντά στα 5 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι το Μάρτιο του 2023. Στις κατηγορίες αυτές ανήκει και το Sonic Origins, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου 2022.

Όσον αφορά το επόμενο έτος, δηλαδή το οικονομικό έτος 2023, η εταιρία πιστεύει πως θα πουλήσει 13 εκατομμύρια αντίτυπα, αποτέλεσμα που το αποδίδει στον αριθμό των νέων τίτλων που θα κυκλοφορήσουν παράλληλα (Ο αριθμός από 7 θα ανέρχεται σε 13 σε εκείνο το έτος).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*