Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA ανακοίνωσε online εκδήλωση για τα γενέθλια του Sonic the Hedgehog

*
Δεν λένε να σταματήσουν οι online εκδηλώσεις με ανακοινώσεις και η SEGA φέρνει περισσότερα για τον Sonic the Hedgehog, στο πλαίσιο των γενεθλίων του ήρωα. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως στις 23 του μήνα θα μεταδώσει ένα online event Sonic Central και θα συμπέσει με τα 32 χρόνια παρουσίας στην αγορά των videogames και την πρώτη κυκλοφορία στο SEGA Mega Drive. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ανακοινώσεις για μελλοντικά projects, καθώς και όλα τα events που θα λάβουν χώρα μέσα στο 2023. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε νέο υλικό από το Sonic Superstars και ίσως και το δεύτερο DLC του Sonic Frontiers. Ακόμη, αναμένεται και μια πρώτη ματιά για τη σειρά Sonic Prime του Netflix. Η μετάδοσή του Sonic Central θα ξεκινήσει στις 18.00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω YouTube και Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*