Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA και η Koei Tecmo δωρίζουν χρήματα στην ανθρωπιστική προσπάθεια για την Ουκρανία

*
Οι ιαπωνικοί γίγαντες SEGA και Koei Tecmo προσθέτουν το λιθαράκι τους στη βοήθεια του ουκρανικού λαού δωρίζοντας χρήματα στην ανθρωπιστική προσπάθεια που συγκεντρώνεται.

Η SEGA Sammy Group ανακοίνωσε πως πραγματοποιεί δωρεές στην Ουκρανία μέσω των SEGA Corporation, SEGA Europe και SEGA of America. Στις δηλώσεις που έκανε είπε πως η ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία αυξάνεται πολύ γρήγορα και πως συμπαραστέκονται όπως μπορούν στις οικογένειες και τους ανθρώπους που συνεχίζουν να υποφέρουν απο τον πόλεμο. Ευελπιστούν – όπως και όλοι μας – μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση στην κατάσταση.


Η Sega δεν δήλωσε το ποσό που δωρίζει. Η Koei Tecmo από την άλλη, γνωστοποίησε πως δωρίζει $500.000 σε ανθρωπιστική βοήθεια σην Ουκρανία, με τα λεφτά να πηγαίνουν στον Ύπατο επίτροπο των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.

H Koei Tecmo σκοπεύει να δεχθεί και δωρεές απο παίκτες για επιπλέον βοήθεια και θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες μόλις έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες. Η εταιρεία δήλωσε και αυτή με τη σειρά της την επιθυμία της για ειρηνική επίλυση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*