Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony ανακοίνωσε την προσθήκη της Savage Game Studios στο δυναμικό των PlayStation Studios

*
Η Sony ανακοίνωσε την εξαγορά ενός studio που δραστηριοποιείται στον χώρο της ανάπτυξης παιχνιδιών για φορητές συσκευές. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη εργασιών για το τμήμα PlayStation Studios Mobile. Μέσω ενός post στο PlayStation Blog, ο επικεφαλής των Studios, Hermen Hulst καλωσόρισε τη γερμανική εταιρεία Savage Game Studios στην οικογένεια των PlayStation Studios και εξήγησε τον ρόλο που θα παίξει στην επέκταση του community. Η Savage Game Studios ιδρύθηκε το 2020 από τους βετεράνους mobile developers Michail Katkoff (Rovio, Zynga), Nadjim Adjir (Wargaming, Rovio) και Michael McManus (Wargaming, Insomniac). Επιπλέον, στο post που θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε εδώ, ο Hulst προσπάθησε να αποκρούσει εξ' αρχής την όποια αρνητικότητα εκ μέρους των παικτών, λόγω της προσθήκης μίας mobile developer στο δυναμικό των PlayStation Studios.

Τέλος, ο Hulst αποκάλυψε ότι η Savage έτοιμάζει ένα AAA mobile live service action game που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, λέγοντας ότι προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να πει οτιδήποτε άλλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*