Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation Portal (trailer)

Το PlayStation Portal θα λανσαριστεί στις 15 Νοεμβρίου 2023, με τιμή €219,99, όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment. Οι προπαραγγελίες μέσω του PlayStation Direct έχουν ξεκινήσει.

Με PlayStation Portal θα μπορείτε να παίξετε, ενώ βρίσκεστε μακριά από την κονσόλα, όλα τα παιχνίδια που έχετε εγκατεστημένα στο PS5 σας. Η συσκευή απαιτεί broadband internet Wi-Fi με ταχύτητα τουλάχιστον 5MB ανά δευτερόλεπτο, όπως για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προτείνονται 15MB ανά δευτερόλεπτο. Η ποιότητα της σύνδεση εξαρτάται από την ποιότητα του δικτύου των παικτών. Εκτός από την κονσόλα, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο PlayStation Network. To PS5 θα πρέπει να είναι δυνδεδεμένο στο διαδίκτυο, είτε πλήρως ενεργοποιημένο, είτε σε Rest Mode και να έχει γίνει pair με το PlayStation Portal.


Δεν είναι συμβατά παιχνίδια που απαιτούν virtual reality headset (PlayStation VR ή PlayStation VR2) ή επιπλέον περιφερειακά, εκτός από το DUALSHOCK 4, το DualSense ή το DualSense Edge wireless controller.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*