Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony καταχωρεί πατέντα για PlayStation 5 controller που θα αποθηκεύει και θα φορτίζει earbuds

*
Όπως ανακάλυψε το Gamerant, η Sony καταχώρησε μια νέα πατέντα στις 12 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει διαγράμματα για το πως θα φαίνεται μια πιθανή επόμενη έκδοση του DualSense controller. Συγκεκριμένα, η νέα πατέντα περιλαμβάνει θήκη για earbuds όπου οι παίκτες θα μπορούν να βάζουν και να φορτίζουν τα ακουστικά τους. Αυτά τα slots δεν είναι απαραίτητο ότι θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του χειριστηρίου αλλά και στο μπροστινό μέρος, στη κορυφή ή στο κάτω μέρος του.

Το έγγραφο επιπλέον αναφέρει πως ο σκοπός του χειριστηρίου είναι να κάνει ευκολότερη την χρήση εξωτερικής πηγής ήχου ενώ παράλληλα να επιτρέπει στη καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας πολλαπλών συσκευών και να δημιουργήσει ένα χώρο όπου ο χρήστης θα μπορεί να τοποθετήσει τα earbuds του χωρίς το φόβο να τα χάσει.

Εδώ να τονίσουμε πως το γεγονός ότι η Sony καταχώρησε μια νέα πατέντα, δεν πάει να πει πως η εταιρία θα προχωρήσει στη δημιουργία του συγκεκριμένου controller.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*