Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony θα αποζημιώσει παίκτες που αγόρασαν FIFA Ultimate Team (FUT) packs

*
Η Sony δεν κατάθεσε έφεση εναντίον της απόφασης δικαστηρίου της Αυστρίας, που την υποχρεώνει να αποζημιώσει παίκτες του FIFA, με το σκεπτικό ότι FIFA Ultimate Team (FUT) packs αποτελούν μορφή τζόγου. Σύμφωνα με τους δικαστές τα FUT packs παραβαίνουν τους νπόμους της χώρας περί τζόγου. Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος Ulrich Salburg είχε δηλώσει ότι οι ενάγοντες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, τζογάρισαν εκατοντάδες ευρώ σε FUT packs και η αβεβαιότητα της αξίας των πακέτων παραβαίνει το Austrian Gaming Act.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας GamesMarkt, η απόφαση είναι πλέον τελεσίδικη και η Sony είναι υποχρεωμένη να πληρώσει στον ανήλικο το ποσό των €336,26, ασήμαντο προφανώς για μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους. Το σημαντικότερο στην όλη υπόθεση είναι πως την αποζημίωση πρέπει να πληρώσει η Sony και όχι η EA που είναι η δημιουργός του FIFA.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*