Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony θα επενδύσει δισεκατομμύρια σε R&D με στόχο τα live service games

*
Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε από την Nikkei, αποκαλύφθηκε πως η Sony σκοπεύει να επενδύσει γιγάντιο ποσό σε Research & Development στο τμήμα του gaming για τίτλους live service, συγκεκριμένα $2.13 δισεκατομμύρια! Η τεράστια αυτή επένδυση θα γίνει πριν την λήξη του του οικονομικού έτους 2024 και θα λαμβάνει το 40% των συνολικών επενδύσεων της εταιρείας σε R&D! Η Sony άλλωστε, έχει δηλώσει την επιθυμία της να εξερευνήσει το μοντέλο των τίτλων live service, με το άρθρο της Nikkei να αναφέρει πως ο ιαπωνικός κολοσσός δεν έχει κάνει «το μπαμ» στον συγκεκριμένο χώρο. Για πολλά χρόνια, η σταθερά του brand του PlayStation ήταν τα μοναδικά αποκλειστικά παιχνίδια single-player, με εστίαση στην ιστορία και το narrative. Τα παιχνίδια αυτά έχουν κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά παραδοσιακά κατά το λανσάρισμά τους, αλλά δεν έχουν ισχυρή διάρκεια, παρα μόνο εάν δαπανηθούν νέοι πόροι για sequels. Για αυτό τον λόγο, η Sony αγόρασε έναντι $3.7 δισεκατομμυρίων την Bungie μέσα στο 2022, αναγνωρίζοντας το ξεχωριστό ταλέντο της ομάδας στην αγορά των live-service games. Επιπλέον, στο άρθρο εξηγείται πως ο όμιλος της Sony σκοπεύει να εισέλθει και στο Metaverse με έναν σημαντικό τρόπο, εξερευνώντας το extended reality και χρησιμοποιώντας την δύναμη των studios κατά τον κόσμο που ασχολούνται με αυτό τον τομέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*