Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix ανακοίνωσε το Avatar: Generations

*
Ανακοινώθηκε ένα νέο παιχνίδι Avatar, βασισμένο στη δημοφιλή σειρά του Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender. Πρόκειται για το Avatar: Generations, πίσω από τη δημιουργία του οποίου βρίσκονται η Square Enix London Mobile και η Navigator Games. Περιγράφεται ως ένα νέο "free-to-play, RPG adventure".

Το σενάριο θα ακολουθεί την παρέα των Aang, Katara, Sokka, Toph, Suki, Zuko, Appa και Momo και θα πατάει στο σενάριο της τηλεοπτικής σειράς. Οι ομάδες ανάπτυξης υπόσχονται επίσης νέες ιστορίες, αγαπημένες τοποθεσίες και γεγονότα, σε έναν ανοικτό κόσμο. Με updates μετά το λανσάρισμα θα προστεθούν επιπλέον χαρακτήρες από το The Last Airbender όπως ο Avatar Kyoshi, αλλά και χαρακτήρες και ιστορίες από το Avatar: The Legend of Korra.


Το gameplay θα περιλαμβάνει επικά squad-based battles και μοναδικά σκηνικά περιπέτειας, σε συνδυασμό με ένα αναβαθμίσιμο και παραμετροποιήσιμο party system.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*