Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix κατοχύρωσε τα ονόματα Final Fantasy VII Remake Intergrade, Labyrinth Striker και Final Bar Line στην Ιαπωνία

*
Η Square Enix κατοχύρωσε τα δικαιώματα για τα "Final Fantasy VII Remake Intergrade", "Labyrinth Striker" και "Final Bar Line" στις 12 Μαΐου 2022 στην Ιαπωνία και η δημοσίευση πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2022.

Το Final Fantasy VII Remake Intergrade είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 5 και PC (Epic Games Store). Ωστόσο, με τα νέα πως η 25η επέτειος του Final Fantasy θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, τα trademarks αυτά φαινέται να έχουν σχέση με το παραπάνω event.

Το trademark για το "Labyrinth Striker" είναι ένας συνδυασμός δύο λέξεων, με το τέλος της πρώτης λέξης "Labyrinth" να είναι η αρχή της λέξης "Striker". Αφού η ονομασία μεταφράστηκε από τα ιαπωνικά, η καλύτερη δυνατή μετάφραση στα αγγλικά είναι "Labyrinstriker".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*