Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix θα λανσάρει Final Fantasy NFTs

*
Η Square Enix ξεκίνησε νέα συνεργασία με το Enjin, οικοσύστημα που ασχολείται με NFTs. Ο σκοπός της συνεργασίας είναι να κυκλοφορήσουν NFTs με θέμα το Final Fantasy. Συγκεκριμένα, μια συλλογή από ψηφιακές κάρτες για τον εορτασμό της 25ης επετείου του τίτλου θα κυκλοφορήσουν στο cross-chain δίκτυο Efinity και θα είναι διαθέσιμα σε όσους αγοράσουν αντικείμενα από την φυσική συλλογή. Η κυκλοφορία τους αναμένεται το 2023.

Από την φυσική συλλογή, είναι διαθέσιμη μια φιγούρα για προπαραγγελία προς το παρόν. Η Deluxe Version της φιγούρας θα περιέχει έναν κωδικό για μια NFT έκδοση της φιγούρας. Οι προπαραγγελίες για τις κάρτες θα ξεκινήσουν αργότερα το 2022.


Η Enjin δήλωσε πως αυτή η συνεργασία θα σημάνει την εξέλιξη των ψηφιακών ιδιοκτησιών και ψυχαγωγίας, λόγω της συμμετοχής ενός αναγνωρισμένου developer στον χώρο. Ο Yosuke Matsuda, πρόεδρος της Square Enix δήλωσε πως η εταιρεία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτές τις τεχνολογίες, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να δημιουργηθούν blockchain τίτλοι Final Fantasy και Dragon Quest.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*