Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix ζητά την γνώμη των fans για την βελτίωση του Babylon's Fall

*
Η Square Enix ζητά την γνώμη των fans για το πως να βελτιώσει το Babylon's Fall, ξεκινώντας από τα γραφικά του παιχνιδιού. Ο publisher, που δημιούργησε τον τίτλο με την βοήθεια της PlatinumGames, ξεκίνησε ένα survey για να καταλάβει τι ακριβώς θέλουν οι παίκτες από το third-person action RPG.

Το πολλαπλών ερωτήσεων survey ζητά από τους παίκτες να ορίσουν το πόσο τους αρέσουν οι διάφοροι τομείς του παιχνιδιού όπως τα visual aspects των χαρακτήρων (NPC και μη), τα γραφικά "oil painting style" καθώς και οι χάρτες του.

Η Square Enix έχει επιβεβαιώσει πως θα κυκλοφορήσει επιπλέον υλικό για το παιχνίδι όπως new game modes, story content και επιπλέον όπλα χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Babylon's Fall κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam) και έχει σχετικά αρνητικές κριτικές. Τα scores του στο Metacritic αγγίζουν το 42 για PlayStation 5 και 37 για PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*