Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Supermassive Games εξαγοράστηκε από τη Nordisk

*
Η Nordisk που εδρεύει στη Δανία, εξαγόρασε τη Supermassive Games, δημιουργό του Until Dawn και της σειράς The Dark Pictures Anthology. Μεταξύ άλλων στη Nordisk ανήκει η Avalanche Studios, δημιουργός των Just Cause και Mad Max, ένα μέρος της Raw Fury (Call of the Sea) αλλά και της MercurySteam (Metroid: Samus Returns). Το 2021 η Nordisk απόκτησε το 30,7% των μετοχών της Supermasssive Games και πλέον έχει στην κατοχή της το 100%.

Το studio ιδρύθηκε το 2008 από τον Pete Samuels και τον Joe Samuels. Σήμερα εργάζονται σε αυτό 300 300 developers και το 2015 κέρδισε βραβείο BAFTA για το Until Dawn.


Οι δύο πλευρές τόνισαν την ικανοποίησή τους για την παραπάνω εξέλιξη και εμείς αναμένουμε να δούμε το τι θα μας προσφέρουν στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*