Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Take-Two αρνείται να απαντήσει σχετικά με το αν ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Gearbox

*
Μετά την πρόσφατη είδηση αναφορικά με το αν το studio του Borderlands είναι προς πώληση, η Take-Two αρνείται να τοποθετηθεί και να δηλώσει τις προθέσεις της σχετικά με το ενδιαφέρον της για την εξαγορά.

Το Reuters και το Bloomberg ισχυρίστηκαν πως η Embracer Group είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο πώλησης της Gearbox την οποία απέκτησε το 2021 μετά από μία συμφωνία αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων, στο πλαίσιο σημαντικών σχεδίων αναδιάρθρωσης.


Τα πρακτορεία ειδήσεων ενημερώθηκαν πως η Embracer είχε κινήσει το ενδιαφέρον διαφόρων αγοραστών, οι οποίοι αποτελούνται κυρίως από “διεθνείς ομίλους video games” που όπως υποστηρίζεται έχουν ήδη πρόσβαση στο υλικό του marketing της Gearbox. H Take- Two, η οποία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εκδοτική συμφωνία με τη Gearbox για το Borderlands και άλλους τίτλους, ρωτήθηκε για το αν θα την ενδιέφερε η απόκτηση του studio.

Ο CEO της εταιρείας, Strauss Zelnick είπε πως “συνεργαζόμαστε χρόνια μαζί με τη Gearbox και είμαστε πολύ τυχεροί και ευγνώμονες γι’ αυτό. Αναφορικά με το αν ενδιαφερόμαστε να προβούμε σε εξαγορά, θα πρέπει να ξέρετε πως δεν συνηθίζουμε να κάνουμε εικασίες για πιθανές συναλλαγές”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*