Η ιστορία θέλει την Ubisoft να έχει συγκεντρώσει μέλη της ομάδας που διαλύθηκε αφού τελείωσε άδοξα η δουλειά της στο Prince of Persia: The Lost Crown και τους ζήτησε να δουλέψουν σε ένα Rayman remake. Η εταιρεία δήλωσε πως Ubisoft Montpellier και Ubisoft Milan εργάζονται σε αυτό το σχέδιο, χωρίς να πει κάτι παραπάνω.
Η Ubisoft Milan αναζητά εδώ και λίγο καιρό έναν νέο 3D gameplay animator για ένα «νέο AAA Rayman game», ενώ έχει και μια δεύτερη αγγελία που ζητάει senior game designer για το Rayman brand. Μένει να δούμε πως και που θα πάει αυτό το project και πότε θα έχουμε περισσότερα.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity