Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Universal Entertainment κατοχυρώνει το όνομα Shadow Hearts στην Ιαπωνία

*
H Universal Entertainment κατοχύρωσε το όνομα Shadow Hearts στην Ιαπωνία στις 27 Απριλίου 2022 και δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου. Το Shadow Hearts είναι μια σειρά RPG που ξεκίνησε με την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου για PlayStation 2 στις 6 Νοεμβρίου 2003. Δύο ακόμη παιχνίδια κυκλοφόρησαν, το Shadow Hearts: Covenant για PlayStation 2 στις 19 Φεβρουαρίου 2004 και το Shadow Hearts: From the New World για PlayStation 2 στις 28 Ιουλίου 2005.

To Μάρτιο του 2021, η Universal Entertainment δήλωσε στο Gematsu πως δεν σκοπεύει να αναπτύξει κάποιο remake ή sequel. Ωστόσο, με την αναθεώρηση του PlayStation Plus που θα περιλαμβάνει κλασσικούς τίτλους του PlayStation 2, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πλάνα της εταιρίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*