Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve αναφέρει πως διπλασιάζει τις εβδομαδιαίες αποστολές του Steam Deck

*
Η Valve ανακοίνωσε πως θα διπλασιάσει τις εβδομαδιαίες αποστολές του Steam Deck, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα. Το Steam Deck λανσαρίστηκε τον Φεβρουάριο έπειτα από καθυστέρηση δύο μηνών λόγω έλλειψης υλικών και η Valve δουλεύει για να καλύψει το backlog των παραγγελιών.
Το backlog σημαίνει πως όσες παραγγελίες πραγματοποιηθούν αυτή την στιγμή δεν θα αποσταλούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, σύμφωνα με την σελίδα του προϊόντος.

Σύμφωνα με την Valve: "Ευχάριτα νέα στο τομέα της παραγωγής. Στείλαμε τα τελευταία emails για το δεύτερο τρίμηνο του 2022 και θα ξεκινήσουμε να στέλνουμε τα reservation emails του τρίτου τρίμηνου στις 30 Ιουνίου. Η παραγωγή έχει αναπτύξει ρυθμό και μετά από σήμερα θα στέλνουμε περισσότερα από τα διπλάσια Steam Decks κάθε εβδομάδα".


Οι πελάτες θα έχουν 72 ώρες για να επιβεβαιώσουν την αγορά του Steam Deck από την στιγμή που θα τους έρθει το email. Έπειτα, η κράτηση θα πάει στο επόμενο άτομο στην αναμονή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*