Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve "κατέβασε" τα Portal 64 και Team Fortress: Source 2, δύο από τα πιο υποσχόμενα projects

*
Η Valve έστειλε DMCA takedowns στα Portal 64 και Team Fortress: Source 2, δύο από τα πιο υποσχόμενα modding projects. Είναι μια παράξενη υπόθεση καθώς η Valve πάντα υποστήριζε τους modders.

Η ομάδα του Team Fortress: Source 2 ανακοίνωσε στο X ότι έλαβε ένα DMCA takedown σε όλα τα δημόσια GitHub repositories της, ωστόσο είχε ήδη αποφασίσει να σταματήσει την ανάπτυξη του project καθώς δημιουργήθηκαν άπειρα πρόβληματα με τις σημαντικές αλλαγές της s&box engine. To Team Fortress: Source 2 θα ήταν ένα remake που θα βασιζόταν στη Source 2 Engine.


Από την άλλη, το Portal 64 ήταν ένα Nintendo 64 demake του πρώτου Portal. Η ομάδα πίσω από αυτό το project έλαβε και αυτή ένα DMCA takedown.

Σύμφωνα με τα DMCA, το Team Fortress: Source 2 χρησιμοποιούσε assets του Team Fortress 2 χωρίς άδεια. Η Amper Software αναδιένεμε αυτά τα assets από την Amper Software μέσω ενός game mode για το S@box της Facepunch.

Όσον αφορά το Portal 64, η Valve είπε πως το project χρησιμοποιούσε βιβλιοθήκες της Nintendo, κάτι που απαγορεύεται. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*