Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Warner Bros θέλει να μετατρέψει τα IPs της σε live service και free-to-play

*
Ανακοινώθηκαν τα κέρδη της Warner Bros Discovery, όπου η εταιρία σημείωσε αύξηση 2% στα έσοδα του τρίτου τρίμηνου του φέτινου οικονομικού έτους ενώ παράλληλα δημοσιεύτηκαν και τα σχέδια της να μετατρέψει τα IPs της σε live service και free-to-play.

Όπως αναφέρει ο CEO David Zaslav σκοπός της εταιρίας είναι να μετατρέψει τα μεγαλύτερα franchise της έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνουν gameplay μέσω live services και να γίνουν multi-platform και free-to-play.


Ο Zaslav επιπλέον δήλωσε πως η αύξηση των κερδών της εταιρίας οφείλεται στην κυκλοφορία του Mortal Kombat 1 καθώς και την συνεχή απόδοση του Hogwarts Legacy. Το Mortal Kombat 1 από τις 14 Σεπτεμβρίου έχει πουλήσει κοντά στα 3 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το Hogwarts Legacy σύμφωνα με τα δεδομένα του Μαΐου έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει φέρει κέρδος κοντά στα 1 δισ. δολάρια.

Ο Zaslav έκλεισε λέγοντας πως τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την εταιρεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*