Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Yuke's των WWE games επιστρέφει στο wrestling με το AEW: Fight Forever (video)

To AEW: Fight Forever θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η THQ Nordic και η Yuke’s. Η τιμή του θα είναι €59,99.

Με αισθητική ρετρό, το AEW: Fight Forever θα προσφέρει στους λάτρεις της πάλης μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να εκτελέσουν στο εικονικό ρινγκ τις κινήσεις που πάντοτε ονειρεύονταν. Με online coop play που μεταφέρει τη δράση σε νέο επίπεδο, με συναρπαστικούς αγώνες Tag-Team, ένα roster με τους πλέον δημοφιλείς παλαιστές του AEW, career mode, επιλογές για customization, αρένες, πολλαπλούς τύπους αγώνων κλπ, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται άπειρες ώρες διασκέδασης. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στη χρυσή εποχή του wrestling.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*