Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers επιτέθηκαν στην Insomniac, ζητούν χρήματα για να μην προβούν σε διαρροές και ως απόδειξη της πράξης τους δημοσίευσαν εικόνες του Marvel's Wolverine

*
Η Insomniac Games υπέστη επίθεση από μια ομάδα hackers ονόματι Rhysida, η οποία ζητά από το στούντιο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να μην αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες.

Όπως ανακάλυψε το Cyberdaily, τα μέλη της ομάδας Rhysida δημοσίευσαν φωτογραφίες ως απόδειξη της επίθεσης κατά της Insomniac, στις οποίες περιλαμβάνονται εικόνες από τα διαβατήρια και τις ταυτότητες νυν και πρώην εργαζομένων του στούντιο. Μεταξύ τους λέγεται πως είναι και τα έγγραφα του Yuri Lowenthal, voice actor του Peter Parker από το Marvel’s Spider-Man 2.

Εκτός από τα στοιχεία πολλών ακόμη εργαζομένων του στούντιο, η Rhysida ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της πληροφορίες για όλα τα μελλοντικά πλάνα της Insomniac, όπως επιπλέον λεπτομέρειες για το Marvel’s Wolverine και για άλλα, μη ανακοινωμένα projects της. Η ομάδα hackers προειδοποίησε το στούντιο πως έχει στη διάθεσή του μόλις 7 ημέρες προκειμένου να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό για να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση των εν λόγω πληροφοριών. Παρόλα αυτά, στην ιστοσελίδα της η Rhysida τρέχει μια δημοπρασία για όσους ενδιαφέρονται να καταβάλλουν πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια, ώστε να γίνουν οι αποκλειστικοί κάτοχοι όλων των πληροφοριών που απέσπασε κατά την επίθεσή της στην Insomniac.




Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε στο Eurogamer: "Είμαστε ενήμεροι για τις αναφορές σχετικά με το ότι η Insomniac Games έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης. Διερευνούμε την κατάσταση. Δεν εχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι έχουν επηρεαστεί και άλλα τμήματα της SIE ή της Sony". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*