Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hades: Τερματίστηκε στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας (video)

Στο Hades, οι παίκτες μπορούν να γυρίσουν σε Hell Mode και να ανεβάσουν τον βαθμό δυσκολίας σε 64 Heat, προκειμένου να αποδυναμώσουν τον πρωταγωνιστή Zagreus και να μετατρέψουν τους αντιπάλους του σε παντοδύναμες απειλές.

Ο youtuber Jade, ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του, στο οποίο καταφέρνει να νικήσει το παιχνίδι στην πιο δύσκολη μορφή του. Φυσικά, η πιθανότητα να το κάνει οποιοσδήποτε μέσου όρου παίκτης είναι σχεδόν μηδαμινή, καθώς… δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν μόνο δέκα δάχτυλα. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες, το πιο δύσκολο κομμάτι του 64 Heat είναι η χρονομέτρηση. Συγκεκριμένα, πρέπει ο κάθε κόσμος να τερματίζεται σε 5 λεπτά, κάτι το οποίο είναι σχεδόν αδύνατον. Απολαύστε το video:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*