Η Alinea Analytics εκτιμά ότι το παιχνίδι έχει πουλήσει λίγο πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, με περίπου 900.000 πωλήσεις στο Xbox, 212.000 στο Steam και 452.000 στο PlayStation, αποφέροντας περίπου 28 εκατομμύρια δολάρια στην πλατφόρμα της Sony.
Παράλληλα, ο τίτλος δέχθηκε έντονη κριτική από τους παίκτες λόγω τεχνικών προβλημάτων και bugs, γεγονός που οδήγησε σε review bombing. Πολλοί θεωρούν ότι το remake δεν κατάφερε να αναβιώσει τη δυναμική που είχαν κλασικοί τίτλοι όπως τα Halo 3 και Halo: Reach.
Σε αντίθεση με τις επιτυχημένες επανακυκλοφορίες των Call of Duty: Black Ops 1 και 2, το νέο Halo φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση, αφήνοντας αμφιβολίες για το αν μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα χρυσή εποχή για τη σειρά.
Μια σημαντική αλλαγή φέρνει το νέο update του Assassin’s Creed Black Flag Resynced




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity