Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hideo Kojima: «Η μαμά σας θα νομίζει ότι βλέπετε ταινία όταν θα παίζετε το Physint» (video)

*
Με τον κλασικό του στόμφο, ο Hideo Kojima δήλωσε πως αν η… μαμά σας δει να παίζετε το Physint θα πιστεύει ότι βλέπετε ταινία. Ο Ιάπωνας δημιουργός έχει τονίσει αρκετές φορές πως το νέο του project θέλει να φέρνει κοντά τον κινηματογράφο και τα videogames και οι δύο αυτές αγορές θα έρθουν κοντά.

Η δήλωση αυτή ήρθε στην επιστροφή της σειράς HideoTube, όπου ο Kojima σημείωσε πως το Physint θα είναι ταυτόχρονα και game και ταινία: «οι γραμμές θα είναι πολύ κοντά. Φυσικά θα είναι παιχνίδι. Αλλά αν η μαμά σας μπει στο χώρο που παίζετε και σας δει, θα νομίζει ότι βλέπετε ταινία. Δεν ξέρω ακόμη πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό».




O ίδιος σημείωσε πως του έχουν γίνει προτάσεις για να φτιάξει μια ταινία, αλλά κάτι τέτοιο θα απαιτούσε να αφήσει την εταιρεία του για 1-2 χρόνια και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*