Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hitman: Blood Money Reprisal - O Agent 47 έρχεται σε iOS και Android στο τέλος Νοεμβρίου (trailer)

H Feral Interactive ανακοίνωσε ότι το Hitman: Blood Money Reprisal θα κυκλοφορήσει για συσκευές iOS και Android στις 30 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch μέσα στον Χειμώνα.

Η δύο εταιρείες υπόσχονται βελτιώσεις στο gameplay του κλασσικού πλέον παιχνιδιού που είναι εμπνευσμένες από νεότερους τίτλους Hitman, σε συνδυασμό με νέα χαρακτηριστικά όπως το Instinct Mode και το minimap που θα είναι διαρκώς ενεργοποιημένο. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει πλήρης ελευθερία για τη διαμόρφωση των touch controls. Εναλλακτικά θα μπορείτε να συνδέσετε ένα gamepad ή keyboard και mouse καθώς θα παρέχεται πλήρης υποστήριξη.


Από το κτίριο της Όπερας στο Παρίσι, μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, ο Agent 47 θα κληθεί να φέρει εις πέρας 12 αποστολές, με πλήρη ελευθερία να τις προσεγγίσει όπως επιθυμεί.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*