Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged - Gameplay trailer με τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο sequel

Η Milestone κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για το racing sequel Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο. Ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά που βλέπουμε εν δράσει στο video, είναι το Lateral Dash, το οποίο δίνει τη δυνατότητα επίθεσης σε αντίπαλα αμάξια που βρίσκονται στο πλάι του οχήματος του παίκτη.

Ο νέος τίτλος έρχεται με 5 καινούργια περιβάλλοντα: το old-school Arcade, το Backyard, το Mini Golf Course που εμπνέεται από την Άγρια Δύση, το Museum με τα απολιθώματα και το Gas Station. Κάθε ένα από αυτά θα απαιτεί τη χρήση διαφορετικών αμαξιών, αλλά και ξεχωριστές ικανότητες, ενώ το Track Room θα κάνει για άλλη μια φορά δυνατή τη δημιουργία custom racetracks.

Το Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*