Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 11 bit studios ανακοίνωσε το The Alters (trailer)

Η 11 bit studios, η δημιουργός των This War of Mine και Frostpunk ανακοίνωσε το The Alters. Θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), δίχως να έχει γίνει γνωστό το πότε.

Οι παίκτες του The Alters θα μάθουν ότι η ανθρώπινη προσωπικότητα διαμορφώνεται από το σύνολο των επιλογών που θα κάνουν. Θα βιώσουν την ιστορία του Jan Dolski, ενός εργαζόμενου που οι καταστάσεις τον έχουν φέρει σε σταυροδρόμια που θα αλλάξουν τη ζωή του. Το σκάφος του συντρίβεται σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη, είναι μόνος και βρίσκεται ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Η μόνη ελπίδα του είναι να βρει κάποιους να τον βοηθήσουν. Δίχως να έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τις συνέπειες των πράξεών του, ο Jan πρέπει να δημιουργήσει εναλλακτικές εκδοχές του εαυτού του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*