Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 343 Industries συνεχίζει κανονικά με την ανάπτυξη της σειράς Halo

*
Η 343 Industries θα συνεχίσει να δουλεύει στη σειρά Halo, όμως πιθανό και άλλα studios να εμπλακούν στη διαδικασία ανάπτυξης. Σε συνέντευξη που παραχώσησε στο Axios, ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios σημείωσε ότι η ομάδα που δουλεύει αυτή τη στιγμή στο Halo Infinite είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη του ξεκίνησε το project και η υπάρχουσα έχει όλα τα φόντα να βοηθήσει τη σειρά να κάνει βήματα εμπρός.

"Αισθάνομαι σιγουριά για την ομάδα που είναι επικεφαλής, αλλά η ομάδα που μας έφερε εδώ μάλλον δεν είναι η ίδια ομάδα που θα μας οδηγήσει στο μέλλον", είπε ο Booty.


Η τότε υπεύθυνη του studio, η Bonnie Ross αποχώρησε από τη 343 Industries τον Σεπτέμβριο του 2022 και αντικαταστάθηκε από τον υπεύθυνο παραγωγής, Pierre Hintze. Ο Booty θεωρεί ότι η προηγούμενη επιτυχία του Hintze στην ανατροπή της καταστροφικής κυκλοφορίας του Halo: The Master Chief Collection τον καθιστά τον τέλειο ηγέτη για να πάει το Halo εκεί που πρέπει στο μέλλον.

"Κοιτάξτε την ποιότητα του Master Chief Collection και πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πυρήνας της ομάδας που τα κατέφερε κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για το Halo τωρα", συμπλήρωσε ο Booty.

Στη συνέχεια, ο Booty ανάφερε ότι στην ανάπτυξη του Halo ενδέχεται να εμπλακούν και άλλα εξωτερικά studios. Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σήμαινε ότι η ομάδα του Call of Duty της Activision θα μπορούσε να εργαστεί στο παιχνίδι (σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft), ο Booty δεν το απέκλεισε, αλλά δήλωσε επίσης ότι αυτό δεν θα οριστεί από τη διοίκηση του Xbox.

"Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ροέλθει από τα studios. Είναι απίθανο να υπαγορευτεί από την ηγεσία".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*